آموزشگاه عکاسی در جنت آباد - خانه هنر شماره یک
آموزش عکاسی

آموزشگاه عکاسی در جنت آباد

عکاسی، در لغت به معنای تصویر‌ برداری و همچنین به شغل عکاس گفته می‌شود. در واقع هنر عکاسی به معنی ثبت لحظات است. عکاسی در ابتدا به عنوان پدیده‌‌ ای علمی شناخته شد و در مرور زمان به هنر تبدیل شد.

اگر به دنبال کلاس عکاسی در جنت آباد و یا به طور کلی در غرب تهران هستید، ما به شما خانه هنر شماره یک، بهترین آموزشگاه عکاسی غرب تهران، را پیشنهاد می‌کنیم. ما در آموزشگاه خانه هنر شماره یک سعی داشته‌ایم تا با گردآوری مجرب‌ترین و حرفه‌ای‌ترین اساتید عکاسی در کنار هم، بهترین دوره‌ عکاسی در غرب تهران را برای شما فراهم کنیم.

تاریخچه عکاسی

یکی از مهم‌ترین و کارآمد ترین اختراعات قرن ۱۸، بدون شک دوربین عکاسی است. در سال ۱۸۲۲، عکاسی به نام (ژوزف نیسه فور نیپس) اولین عکس تاریخ جهان را که از یک اصطبل و کبوترخانه بود؛ ثبت کرد. ژوزف طی فرآیندی در طی ۸ ساعت که آن را هلیوگرافی نامید، این عکس را به ثبت نهایی رساند.

انواع عکاسی

با پیشرفت علم در سراسر جهان، صنعت عکاسی نیز روز به روز رونق پیدا کرد و موقعیت‌های شغلی زیادی ایجاد کرد. از انواع عکاسی می‌توان به:

عکاسی انتزاعی

عکاسی انتزاعی یا آبستره که با نام‌هایی مثل عکاسی مفهومی و عکاسی تجربی نیز شنیده می‌شود، تعریف مشخصی ندارد اما به طور کلی به ژانری از عکاسی گفته می‌شود که تلفیقی از واقعیت و تخیلات است، به عنوان مثال؛ هر چیزی که ما انسان‌ها در پیرامون خود می‌بینیم، به صورت رنگی است، اما زمانی که عکاس تصویر مورد نظر را به صورت سیاه و سفید درمی‌آورد، به آن انتزاع بخشیده است. استفاده از زوایایی که بیننده در حالت طبیعی آن را نمی‌بیند، حذف جزییات سوژه مدنظر و تاکید بیشتر بر روی قسمتی از سوژه باعث می‌شود بیننده از دید عکاس به عکس نگاه کرده و مفهومی که عکاس در تصویر نشان داده را به طور عمیق درک کند. عکاسی انتزاعی راهی تاثیرگذار برای نشان دادن احساسات بدون معرفی سوژه است.

عکاسی نجوم

همانطور که از نامش پیداست، عکاسی نجوم به عکس برداری از آسمان، ستاره‌ها، شهاب سنگ‌ها و وقایع نجومی مانند خسوف (ماه‌گرفتگی) و کسوف (خورشید گرفتگی) مربوط می‌شود. برای ثبت این آثار زیبا نیازمند به تجهیزات پیشرفته و مناطقی که اثری از آلودگی نوری و آلودگی هوا در آن نباشد، هستید. به دلیل شرایط خاص و تجهیزات پیشرفته، عکاسی نجوم را زیرمجموعه‌ای از نجوم آماتوری به حساب می‌برند.

عکاسی معماری

سوژه اصلی این نوع از عکاسی، معماری داخلی و خارجی یک بنا چشم نواز است. این تصاویر باید نمای دقیق بنای موردنظر را به نمایش بگذارند. پرسپکتیو نقش بسیار مهمی در این نوع از عکاسی دارد، زیرا بسیاری از بناها اشکال نامتقارن دارند. پرسپکتیو به زبان ساده به معنای ترسیم و تجسم یک شیء بر روی صفحه است. پرسپکتیو در معماری به طور تخصصی‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرسپکتیو کمک می‌کند تا اجسام به صورت سه بعدی روی صفحه دو بعدی قرار بگیرند.

عکاسی تجاری

عکاسی تجاری که در مواردی به اسم عکاسی صنعتی نیز شناخته می‌شود، به طور عمده خدمات فروش محصول کاربرد دارد. عکاسی از غذا، مد و لباس، محصولات آرایشی و بهداشتی و غیره در مجموعه عکاسی تجاری قرار می‌گیرند.

عکاسی مستند

این نوع عکاسی را می‌توان فتوژورنالیسم در نظر گرفت. فتوژورنالیسم به زبان ساده تصاویری هستند که داستانی را در خود گنجانده‌اند. این عکاسی تصاویری از زندگی روزمره، با زمینه‌ای از رویداد‌های تاریخی را شامل می‌شود. عکاسی مستند در واقع در جهت ثبت وقایع و موضوعاتی است که با بازه زمانی طولانی در ارتباط باشند.

عکاسی هنری

به سبکی از عکاسی گفته می‌شود که هنرمند برای بیان احساس، پیام، ایده از آن کمک می‌گیرد. هدف از این نوع عکاسی انتقال احساس بین عکاس و بیننده است. عکاسی از چهره و مناظر طبیعی زیر مجموعه این نوع از عکاسی قرار می‌گیرند.

اگر به دنبال یک دوره عکاسی حرفه‌ای و خوب در غرب تهران هستید، ما به شما آموزش عکاسی در خانه هنر شماره یک را پیشنهاد می‌کنیم.

اصول اولیه‌ای که هر عکاس باید بداند!

تا اینجا با انواعی از سبک‌های عکاسی آشنا شدیم، در ادامه به فوت و فن‌ها و اصول اولیه عکاسی می‌پردازیم.

ترکیب بندی

ترکیب بندی اصطلاحی کاربردی در عکاسی وحتی در نقاشی، ادبیات و موسیقی است. اساس ترکیب بندی به این صورت است که محیط یا اشیا موردنظر طوری در تصویر قرار بگیرد که مخاطب در نگاه اول توجهش به سوژه اصلی جلب شود. هدف از ترکیب‌بندی در عکاسی، انتقال پیام و مفهوم مدنظر عکاس به مخاطب، نشان دادن داستان عکس، قرارگیری منظم اجزای عکس برای ایجاد جذابیت بیشتر است.

قانون یک سوم

در این قانون محیطی که قرار است تصویر آن را ثبت کنید را به دو خط از بخش عمودی و دو خط از سمت افقی و ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید، این خطوط در ۴ نقطه هم‌دیگر را قطع می‌کنند که این نقاط، به نقاط طلایی معروف بوده و بهترین قسمت برای قرارگیری سوژه است.

خطوط هدایتگر

خطوط هدایتگر (Leading Lines) به خطوطی گفته می‌شود که نگاه مخاطب را به سمت سوژه اصلی می‌کشاند. در واقع خطوط هدایتگر در تصاویر، می‌توانند به شکل جاده، پرچین‌ها، نرده، درخت و هرچیزی که مانند خط راست باشد، حضور داشته باشند. به جهت خطوط هدایتگر دقت کنید؛ خطوط عمودی احساس تسلط و قدرت را به مخاطب منتقل می‌کنند و خطوط افقی احساس آرامش و آسودگی را بیان می‌کنند. خطوط مورب، احساس پویایی را به بیننده انتقال می‌دهند، خطوط زیگزاگ نشان‌دهنده حس هیجان،خشم و انرژی هستند و خطوط منحنی، باعث ایجاد حس آرامش در مخاطب می‌شوند.

تکنیک بوکه

این تکنیک در اصل به معنای زوم کردن بر‌ روی سوژه اصلی و تار کردن جزییات تصویر است، به طوری که سوژه اصلی عکاس کاملا از پس زمینه جدا شود. برای استفاده از تکنیک بوکه، کافیست سوژه را به لنز دوربین نزدیک کرده و از پس زمینه دور عکاسی کنید.

کادر مناسب

فریم یا کادربندی یکی از زیر مجموعه‌های قانون ترکیب‌بندی است. برای انتخاب کادر مناسب، از کادرهای طبیعی مثل چارچوب در، شاخ و برگ یا حتی دیوار کمک بگیرید. در عکاسی از چهره، که در اصطلاح عکاسی به پرتره شناخته می‌شود، سعی کنید تمام کادر را در کنید، در صورت وجود فضای خالی توجه مخاطب به حاشیه عکس جلب خواهد شد. برای پر کردن کل کادر در عکاسی پرتره، بهتر است از کمر به بالای سوژه عکاسی کنید. حذف فضای اضافی و غیر ضروری، از مهم‌ترین مهارت‌های عکاسی است.

نور پردازی اصولی

نور در عکاسی حرف اول را می‌زند! وجود نور مناسب در عکاسی، مهم‌ترین عامل برای عکس‌برداری حرفه‌ای است. سعی کنید از نور طبیعی محیط استفاده کنید و سوژه را در موقعیتی قرار دهید تا جزئیات آن به طور واضح مشخص باشد. در نظر داشته باشید روشنی بیش از حد تصویر، سایه‌هایی ایجاد می‌کند که جلوه عکس شما را خراب می‌کند.

ساعات طلایی را فراموش نکنید!

بهترین تایم عکاسی با نور طبیعی، بلافاصله پس از طلوع خورشید و همینطور قبل از غروب است. نور طلایی خورشید، جلوه‌ای فوق‌العاده به عکس شما می‌بخشد.

عکس‌های خود را حرفه‌ای ادیت کنید

معمولی‌ترین عکس‌هایی که حتی فکرش را هم نمی‌کنید، با معجزه ادیت، می‌توانند به عکس‌هایی جذاب و فوق‌العاده تبدیل شوند! برای اینکه عکاسی حرفه‌ای شوید، نیاز است تا بتوانید عکس‌هایتان را به خوبی ادیت کنید. فتوشاپ، بهترین راه برای شماست تا ادیت حرفه‌ای عکس را بیاموزید. پس لازم است در کنار آموزش عکاسی، زمانی را برای یادگیری ادیت و فتوشاپ اختصاص دهید. توجه داشته باشید زیاده‌روی در هر کاری، به حرفه شما آسیب می‌زند؛ پس در ادیت زیاده‌روی نکنید. توصیه می‌کنیم سادگی را در ادیت خود لحاظ کنید تا عکس‌هایتان جلوه طبیعی خود را از دست ندهند.

تمامی مواردی که در این مقاله گفته شد، اصولی پایه از عکاسی بود که تمامی عکاسان باید بدانند؛ اما توجه داشته باشید که برای رسیدن به مراتب بالاتر و حرفه‌ای شدن در این رشته، نیاز دارید که ‌آموزش‌های تخصصی را زیر نظر استادان این رشته فرا بگیرید. دپارتمان عکاسی خانه هنر شماره یک با ارائه بهترین خدمات و تخصصی ترین آموزش‌های عکاسی با استادان مطرح به شما کمک می‌کند تا به عکاسی برجسته و حرفه‌ای تبدیل شوید!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲۰٪ تخفیف!

           ثبت نام کلاس‌های

         پیانو، گیتار، هنگ‌درام،             ویلن، تنبک، موسیقی                کودک و نقاشی

برای روزهای    پنج‌شنبه!

درخواست ثبت نام

پیمایش به بالا